FOREDRAG AV JAN-KÅRE HEIBERG

jk1.PNG
heiberg.jpg

Med sitt foredrag «Hårete Mål» forteller Jan-Kåre om sitt liv fra da han var liten, gjennom skolegang med kun dårlige karakterer og lite interesse for skole generelt.

Foredraget tar deg videre inn i hans voksne liv sammen med kona Marthe. Marthe ble diagnostisert med livmorhalskreft i 2015 og Jan- Kåre forteller om hvordan de lever for å takle den tøffe hverdagen på sin måte etter tilbakefall og beskjeden om at kreften aldri vil bli borte.

Det blir fine turer i skog og mark, over Finnmarksvidda med hundespann og inn i hundegården hvor Marthe og Jan Kåre har sine firbeinte venner som de setter så høyt og som de bruker all sin tid på.

Du blir tatt med på opp og nedturer på rekke og rad hvor det viser seg at det å ha noen håret mål i livet kan være til stor hjelp i hverdagen.

«Alt er mulig» het foredraget til Lars Monsen for mange år tilbake, disse ordene har fulgt Jan-Kåre og betyr mye for han den dag i dag.

Jan-Kåre viser frem den vonde og såre delen av livet, men også den morsomme og humoristiske.

Som Jan Kåre sier selv: «Å holde dette foredraget gjør vondt hver eneste gang, men samtidig føler jeg at det gir mye til mange. Jeg føler jeg har et viktig budskap til alle som står i de tøffe kampene. Jeg håper å kunne bidra til at folk kan se det fine de har rundt seg, komme seg opp og ut og ikke la nedturene stoppe dem fra å gjennomføre drømmene sine».

Dette foredraget passer like godt for ungdomsskoleelever som for firmaer , vennegjenger eller fotballaget.

Kontakt oss i dag for å høre om ledige datoer